Model cu suprafete decalate

FERESTRE DIN PROFIL SALAMANDER STREAMLINE

Seria de profiluri STREAMLINE reuneşte siguranţa, protecţia termică şi protecţia fonică, toate la cel mai înalt nivel. Suprafeţele rezistente la intemperii şi uşor de curăţat ale ferestrelor din material sintetic Salamander stabilesc de asemenea noi etaloane în domeniul durabilităţii şi simplităţii în curăţare. Aveţi aproape tot ce vă trebuie pentru a vă simţi bine acasă.

SALAMANDER STREAMLINE AD

Streamline AD asigură un plus de conform şi un consum de energie substanţial redus. Cea mai modernă tehnologie de ferestre, cu 5 sau 7 camere, adâncime constructivă de 76 mm şi 2 planuri de etanşare, care oferă o protecţie termică şi fonică optimă, dar şi cel mai înalt grad de siguranţă.

Caracteristici:

-Profil cu 5 resp. 7 camere;
-Etanşare falţ;
-Adâncime constructivă: 76 mm;
-până la Uw = 0,77 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel);
-Protecţie fonică: până la 47 dB;
-Siguranţă la efracţie: până la RC 2;

SALAMANDER STREAMLINE MD

Datorită armăturilor sale mari din oţel şi structurii sale cu mai multe camere, canatul atrăgător al ferestrei oferă siguranţă şi fiabilitate. Datorită celor trei garnituri de etanşare continue şi unei adâncimi constructive de 76 mm, Streamline MD oferă şi protecţie optimă contra intemperiilor pe întregul an. Suprafeţele Streamline MD sunt uşor de curăţat şi întreţinut, datorită materialului sintetic de înaltă calitate şi cu înaltă densitate folosit la fabricarea lor.

Caracteristici:

-Profil cu 5 camere
– Garnitură mediană
-Adâncime constructivă: 76 mm
-până la Uw = 0,77 W/(m²K)
-Protecţie fonică: până la 46 dB
-Siguranţă la efracţie: până la RC 3

SALAMANDER STREAMLINE ALU

Durabilitate, simplitate în curăţare şi economii maxime de energie. Placarea exterioară cu aluminiu oferă bariera perfectă contra intemperiilor şi este atrăgătoare datorită paletei de culori aproape nelimitate. Se pot folosi toate culorile din paleta RAL şi eloxate pentru vopsirea prin pulverizare în câmp electrostatic cu vopsea mată sau fină, în nuanţe DB sau din catalogul NCS.
Pentru seria Streamline aveţi la dispoziţie şi o placare care se prinde cu clipsuri, dar şi un sistem cu adezivi.

 

administrator