FERESTRE DIN PROFIL REHAU BRILLANT-DESIGN

Locuinte cu stil si confort

Daca puneti accent pe design, confortul locuintei si economisirea costurilor prin izolatie termica eficienta sau
mentinerea valorii, atunci ferestrele REHAU Brillant-Design reprezinta decizia corecta.
Ferestrele cu o suprafata mare trebuie sa protejeze bine împotriva frigului.
Datorita valorilor deosebit de bune de izolatie termica a ferestrelor REHAU Brillant-Design caldura ramane în interiorul casei iar dvs. va simtiti bine din toate punctele de vedere.

Design pretentios pentru casa dvs.

Cu totii investim mult în propria casa. si dorim sa corespunda pâna la ultimul detaliu conform propriilor dorintelor
Chiar daca aveti pretentii speciale în ceea ce priveste designul,formele, culorile, decorurile numeroase cu ferestrele REHAU Brillant-Design aveti multiple posibilitati.

Confort

Izolatia termica excelenta a ferestrelor REHAU Brillant-Design asigura un climat placut locuintei, chiar si atunci când afara este furtuna sau ninge. Adâncimea constructiva de 70 mm precum si etansarea cu doua garnituri, ferestrele REHAU Brillant-Design tin la distanta frigul, curentul, praful si umezeala,iar cele cinci camere de aer actioneaza ca o bariera izolanta între temperaturile exterioare joase si spatiile interioare încalzite.

Forme variate

Ferestrele REHAU Brillant-Design va pun în valoare casa prin aspectul lor elegant, modern,suprafetele lucioase.,diferite culori si forme.

Durabile si usor de intretinut

Ferestrele ar trebui sa va ofere munca putina si placere multa .
Materialul RAU-PVC este deosebit de rezistent la conditiile atmosferice, usor de întretinut si contribuie permanent la mentinerea si cresterea valorii casei dvs.
Prin suprafetele lor închise si netede de o calitate remarcabila ferestrele REHAU Brillant-Design se murdaresc mai greu si se pot curata repede si fara efort cu apa, solutie de curatat si o cârpa moale.

Izolatie fonica maxima

Ferestrele REHAU Brillant-Design pot fi adaptate individual nevoilor dumneavoastra de protectie fonica – pâna la clasa de izolatie fonica maxima 5 asigurandu-va in interior o liniste nemaintalnita si ferindu-va de zgomotul puternic din exterior

Soare prea puternic.Priviri indiscrete.Oaspeti nepoftiti.

Toate acestea dispar cu JALUZELELE REHAU CONFORT-DESIGN.
Se gasesc aproape toate culorile paletei RAL ,de la albul clasic. pana la diferite aspecte de lemn, la alegere cu actionare prin manivela sau motor si daca se doreste cu jaluzea suplimentara pentru protectie împotriva insectelor.

Brillant Design

 

administrator