FERESTRE DIN PROFIL REHAU EURO-DESIGN 70

Convingatoare si usor de întretinut  prin adâncimea ideala de 70 mm si tehnologia celor 5 camere,cu suprafete de înalta calitate si un aspect deosebit de elegant.

ASPECTUL PERFECT AL CASEI DVS.

  Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70  se caracterizeaza prin  diversitatea formelor, culorile disponibile (cu un mod special de vopsire) si canaturile cu design. În plus, mai aveti o posibilitate speciala: cu ajutorul capacelor de aluminiu puteti integra perfect usile si ferestrele în fatadele de aluminiu sau sa creati  accente deosebite.

 CONFORT INDIFERENT DE STAREA VREMII

Alegerea corecta atunci cand apreciati designul, confortul locuintei, economia de cheltuieli prin izolare termica si mentinerea valorii investite sunt  FERESTRELE DIN PROFILE REHAU Euro-Design 70

Izolarea termica exceptionala pe care o realizeaza ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 asigura un climat confortabil în locuinta chiar si atunci când afara este vreme friguroasa.

FORME SI CULORI

În ceea ce priveste culoarea, ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt de o mare diversitate. Pe lânga clasicul alb, sunt disponibile prin vopsire aproape toate culorile paletei RAL.

Diversitate exista si in ceea ce priveste forma.Puteti pune in evidenta casa prin rotunjiri sau elemente diagonale în zona transparenta sau prin constructii cu sprosuri

IZOLARE FONICA

Atunci cand aveti nevoie de o protectie antifonica deosebita alegeti ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70.

PROTECTIE IMPOTRIVA PATRUNDERII PRIN EFRACTIE

Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 70 sunt disponibile cu diferite clase de rezistenta la efractie, în functie de necesitati

Acestea se adapteaza nevoilor dumneavoastra asigurand o protectie care poate ajunge pana la clasa 4.

AIR COMFORT – SISTEMUL INTELIGENT DE AERISIRE

Patrunderea umiditatii favorizeaza formarea igrasiei.Pentru a evita acest lcuru exista o solutie originala: sistemul REHAU Air Comfort.

Acesta reactioneaza in  mod sensibil  atunci cand presiunea aerului creste si  se inchide automat. Astfel camera se aeriseste în mod placut ,curentul este evitat iar riscul de deteriorare a cladirii din cauza umiditatii scade semnificativ. Sistemul flexibil functioneaza mecanic, nu necesita alimentare cu curent electric si este foarte economic. Se instaleaza fara suruburi si gaurire si poate fi montat cu usurinta si ulterior. Solutia inovatoare se preteaza utilizarii atât la constructii noi, cât si la cladiri renovate

LONGEVIVE,DE CALITATE SI USOR DE INTRETINUT

Durata lunga de viata, calitate stabila si usurinta la întretinere sunt asigurate de modul de prelucrare a materialelor.

Ferestrele din profile REHAU Euro-Design 60 sunt executate profesionalism si precizie,numai din materiale de inalta calitate iar datorita suprafetelor netede  care se murdaresc mai greu ,pot fi curatate foarte usor doar cu apa, cu putin detergent si o cârpa moale.

SISTEME DE RULOURI

Cu ajutorul sistemului Comfort-Design Plus sunteti feriti de lumina soarelui prea intensa, a privirilor curioase si a vizitelor nedorite.

     Sunt disponibile diferite variante de constructie clasice, de culoare alba, cu actionare cu motor sau cu manivela, iar la cerere pot fi dotate si cu plasa de protectie contra insectelor.

Euro Design 70

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

administrator